Leterme twittert opnieuw een privébericht

Dat ontslagnemend premier Yves Leterme (CD&V) regelmatig tweets de wereld instuurt, is geen geheim. Maar vandaag publiceerde hij nog maar eens per ongeluk een privébericht op zijn pagina.“Missch klopt het dan niet. Maar dat vertel je me zondagav he ? Werkte je bij Adecco ? / Als ik teveel vraag, zeg maar. Wil je nt […]

Dat ontslagnemend premier Yves Leterme (CD&V) regelmatig tweets de wereld instuurt, is geen geheim. Maar vandaag publiceerde hij nog maar eens per ongeluk een privébericht op zijn pagina.
“Missch klopt het dan niet. Maar dat vertel je me zondagav he ? Werkte je bij Adecco ? / Als ik teveel vraag, zeg maar. Wil je nt stalken…”

Zijn volgers, ze zijn inmiddels met meer dan 18.000, begonnen uiteraard al snel te speculeren. “Yves maakt van een #Letermekedoen stilaan een begrip”, zegt Linde Merckpoel. “Hij is weer aan het aanpappen met iemand.” “Ik hoop voor hem dat het een van die blondjes is die hij recent followt. #goeiesmaak #yleterme”, luidt het.

“Er bestaan nochtans discrete sites voor afspraakjes”, reageert Walter Pauli. “Ik heb toch wat compassie met mevrouw Leterme.”

“Iedereen maar op de kap van die arme @YLeterme zitten #dmfail #twitter. nooit zelf voorgehad, nee? #durftevragen”, twittert Kevin Major. “Zolang @YLeterme geen fotos van zn onderbroek twittert, is er gn reden tot paniek”, aldus journalist Bart Eeckhout.

Want to learn to know you

Toen hij vorig jaar in Congo was, naar aanleiding van de viering van de onafhankelijkheid van het Afrikaanse land, stuurde Leterme ook al een privébericht naar al zijn volgers: “Not at all. Want to learn to know you. You to?”.

Even later verwijderde hij het berichtje. “Excuus voor misverstand met boodschap die voor een correspondent bedoeld was die ik gisteren zag op de receptie op de residentie van premier Kabila. Het zal de hitte zijn”, klonk het achteraf.

Premier van België zijn, het leek de saaiste job ter wereld, maar in een verdeeld België weet onze Yves er toch maar de fun in te houden. Op de Berlusconi-barometer maakt hij alvast een sprong naar boven!

Reacties

wpDiscuz