Man in Borgerhout test positief op corona, maar blijft doodleuk verder werken in buurtwinkel

Ongelofelijk

Je hebt mensen die doen alsof ze corona hebben om niet te gaan werken, maar er zijn er blijkbaar mensen die zelfs terwijl ze besmet zijn met corona-virus geen zin hebben om hun job los te laten.

Man gaat doodleuk werken met corona

Zo heeft de politie in Borgerhout afgelopen maandag een buurtwinkel moeten sluiten. Eén van de werknemers had blijkbaar positief getest op corona, maar in plaats van enkele weken thuis te blijven, kwam hij doodleuk onmiddellijk terug werken alsof er niets aan de hand was.

De politie kreeg een tip hierover van een anonieme burger. Toen ze ter plaatse een kijkje kwamen nemen, dacht de besmette man doodleuk dat het genoeg was om beschermende kledij te dragen en zo wel verder kon werken ondanks zijn positieve test.

“Bij aankomst van onze mensen, die de nodige beschermende kledij droegen, was de man waarover de tip ging, inderdaad aan het werk. We hebben de winkel meteen bestuurlijk gesloten.”

De eigenaar beweerde dat hij niet op de hoogte was van het feit dat zijn werknemer besmet was. Het is niet duidelijk of de besmette man zich aan een stevige boete mag verwachten.

Bron: GVA.be

Reacties

wpDiscuz