Man mag van echtgenote af en toe van bil gaan met andere vrouwen: “Ik heb toch nooit goesting”

Dat is ook een oplossing

Wat als jouw vrouw of vriendin nooit meer goesting heeft en je dus elke dag maanden aan een stuk op je kin moet kloppen? Meestal is het één grote frustratie want bedrog wordt natuurlijk ook niet getolereerd. Maar ene Ryan uit Leeds heeft wel dat geluk. Zijn vrouw Amy heeft sinds hun laatste kindje geen zin meer in seks. Libido weg… “Te vermoeid wegens onze laatste baby”, aldus de dame.

Zak ledigen bij een andere

Ryan moest dus constant op zijn kin kloppen, maar net als bij hun vorige baby geeft vrouwlief nu toestemming om op een ander zijn zakje te ledigen. “Er zijn wel duidelijke regels. Ik moet weten met wie en mijn goedkeuring geven. Er mag na de daad ook geen contact meer zijn. Hij moet me ook exact zeggen hoe het was en wat er gebeurd is.”

Zelfs pikante sms’jes zijn toegelaten, maar ook dan moet hij alles laten zien. Ach, kleine toegift als je het ons vraagt. “Wanneer ik terug zin heb in seks, zullen we elkaar misschien nog liever zien dan nu”, laat Amy nog weten. En wat vindt onze vriend Ryan daar van? “Het voelde eerst heel raar, maar voor haar betekende het dat ze mij kon vertrouwen. Het voelde alsof ik haar bedroog, maar dat gevoel verdween omdat we het hele gebeuren deelden.” De teller staat momenteel op twee dames waar hij seks mee had en twee dames waar hij pikante berichtjes naar stuurde. Zijn vrouw heeft nog altijd maar weinig zin dus het kan wel zijn dat dit cijfers nog wat wordt aangedikt.

Reacties

wpDiscuz