Man overleeft drie dagen op bier

Drie dagen zat de 52-jarige Amerikaan Clifton Vial vast in een verlaten natuurgebied in Alaska. En hij overleefde zijn avontuur bij temperaturen van -12 tot -17 graden louter en alleen op… bier. Ongetwijfeld ook prima gekoeld. Clifton was tijdens een sneeuwstorm met zijn auto vast komen te zitten in een verlaten natuurgebied. Zonder gsm-bereik of […]

Drie dagen zat de 52-jarige Amerikaan Clifton Vial vast in een verlaten natuurgebied in Alaska. En hij overleefde zijn avontuur bij temperaturen van -12 tot -17 graden louter en alleen op… bier. Ongetwijfeld ook prima gekoeld.

Clifton was tijdens een sneeuwstorm met zijn auto vast komen te zitten in een verlaten natuurgebied. Zonder gsm-bereik of enige andere manier om de buitenwereld te verwittigen, had hij enkel een slaapzak en de blikjes bier in zijn koffer om op te overleven. Met succes, zo bleek. De Amerikaan slaagde er bij temperaturen tot -17 graden in zich met het bier warm te houden.

Clifton werd uiteindelijk na 60 uur teruggevonden nadat zijn baas alarm had geslagen omdat hij maar niet op zijn werk kwam opdagen. Buiten een paar verloren kilo’s verkeerde hij in goede gezondheid. (AH)

Reacties

wpDiscuz