Man rijdt fietser dood terwijl hij gepijpt wordt

Terwijl zijn paarsgehelmde vriend in de vrouw d'r mond zat, bleek hij zich niet zo goed te kunnen concentreren op de weg.

Straffe toeren, daar in Florida. Een fietser, die werd er hartstikke dood gereden en de dader ging ervandoor. Een oplettende voorbijganger had echter de nummerplaat van de moordende pick-up opgeschreven en zo kwam de arm der wet bij ene Joe Allen terecht.

Die legde meteen haarfijn uit hoe het ongeval had plaatsgevonden. Hij had ergens enkele drankjes genuttigd en had daar een jongedame leren kennen. Hij bood haar een ritje in zijn pick-up aan, zij bood hem aan ‘m een pijpje te zetten.

Terwijl tijdens het rijden z’n pisseloe in de jongedame haar mond zat, bleek hij zich echter niet zo goed te kunnen concentreren op de weg en voor hij er erg in had, had hij fietser Terry van de baan gemaaid.

Ook de vrouw werd ondervraagd. Zij vertelde tegen de arm der wet dat ze een hobbel voelde, terwijl ze daar met een mond vol yoghurtgeweer zat. Allen maakte haar wijs dat hij slechts een verkeersbord had geraakt, zij had geen reden om dat niet te geloven en maakte haar klus verder af. (SL)

Reacties

wpDiscuz