Man snijdt penis en testikels af en zet ze te koop

In het Oost-Afrikaanse land Malawi heeft een man zijn eigen penis en ballen afgesneden om ze te verkopen.Pilirani Lazaro kwam kermend van de pijn aan in het ziekenhuis waar men vaststelde dat zijn penis ontbrak. Hij vertelde de dokters dat hij deze had afgesneden om daarna te verkopen. Penissen zijn in Malawi erg in trek […]

In het Oost-Afrikaanse land Malawi heeft een man zijn eigen penis en ballen afgesneden om ze te verkopen.
Pilirani Lazaro kwam kermend van de pijn aan in het ziekenhuis waar men vaststelde dat zijn penis ontbrak. Hij vertelde de dokters dat hij deze had afgesneden om daarna te verkopen. Penissen zijn in Malawi erg in trek bij medicijnmannen, die er grof geld voor betalen om ze dan in het buitenland te verkopen als afrodisiacum.

Voor de hand liggend, denkt u. Niets zo geschikt als een penis in een vaas op uw nachtkastje om vrouwlief ‘s avonds in de juiste mood te krijgen. Geheel op voorwaarde dat u een onderlegger voor uw vaas gebruikt uiteraard. U wil tijdens uw geniale Don Juan-move zeker geen ringen op het meubilair achterlaten, waardoor in een klap al uw inspanningen voor niets zouden zijn geweest.

Eerder werd in Malawi al een man aangevallen door vier geweldenaars die zijn penis wilden afsnijden. Ook werd iemand veroordeeld tot 20 jaar dwangarbeid omdat hij iemands stam en wortels had afgehakt.

Lazaro’s heilige drievuldigheid werd nog gerecupereerd maar kon niet meer aangehecht worden. Waar hij waarschijnlijk niet ongelukkig mee is. Om te weten of de koop uiteindelijk nog doorging houdt u best de betere Malawische zoekertjessites in het oog. (PhPa)

Reacties

wpDiscuz