Met pijn in het hart: Pippa is bezet! ( foto)

Het was te denken. Geen beelden van een man bij Pippa Middleton tijdens het trouwfeest. En opeens is hij daar: de vriend van Pippa. .Zelfs Harry kan er niet aan tippen!

Alex Guy Rosworth Loudon, Alex Loudon voor de vrienden, vroeger een pro cricket speler nu op zijn 30ste een succesvolle zakenman in London. Heel rijk, goede reputatie en heeft alleen vrienden in de hoogste rangen. Natuurlijk heeft hij ook een voordeel, hij is de schoonbroer van de toekomstige koning en koniging van het Verenigd Koninkrijk.

Er werd luid gespeculeerd over de toekomst van Pippa Middleton en prins Harry. Maar volgens enkele Britse kranten is Pippa al een jaar samen met een zeer gelukkige man. Volgens interne bronnen: “Alex heeft niets te vrezen van prins Harry. Voor Pippa bestaat er maar 1 man en dat is hij.” Jammer maar helaas, geen Pippa, zelfs niet voor Harry. Maar laten we eerlijk zijn: de enigste die nog bij Pippa op de koffie mag komen is een nog knappere, rijkere man MET een adelijke titel. Vergeet niet, Pippa is een zeer ambitieuze dame!

Reacties

wpDiscuz