Deze ‘mind-blowing’ mini-stad moet astronauten voorbereiden om te leven op Mars

En je kan het zelf gaan bezoeken

Het komende decennium moet de mensheid voorbereiden om te landen op Mars. Het plan van NASA is immers om ten laatste in 2035 meerdere mensen voet te laten zetten op de rode planeet. Voor het zover is, moet er echter nog gigantisch veel onderzoek gedaan worden.

Mini-stad in de woestijn

Eén van deze onderzoeken is het EBIOS Project. Met dit project wil men weten wat astronauten exact moeten doen om comfortabel te leven op Mars. De grote uitdaging bestaat immers niet meer om op de planeet te geraken, maar hoe je er succesvol in leven kan blijven.

Wat je hierboven en hieronder ziet is een concept van een zogenaamde mini-stad die gebouwd zal worden in de Mojave woestijn. De omstandigheden en de isolatie in de woestijn is volgens de uitvinders ideaal om te testen hoe mensen zullen leven. Het kan immers overdag 70 graden worden en ’s nachts tot -30.

Het EBIOS project zal een stadje zijn dat volledig zelf zorgt voor alle voorzieningen en kan functioneren zonder de buitenwereld. Er zullen maar liefst 100 mensen kunnen wonen in deze prachtige faciliteiten.

In 2021 zou het bedrijf Interstellar Labs beginnen met het project. Ze zullen samenwerken met NASA zodat het EBIOS-dorp zelf voedsel en water kan produceren. Zodra alle constructies zijn afgewerkt zal EBIOS 6 maanden per jaar dienen als een pure top-level onderzoeksfaciliteit. De overigen 6 maanden is alles toegankelijk voor toeristen zodat er ook nog wat geld kan verdiend worden.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Wil je een meisje vinden voor een nacht? Welkom – https://getmeets.com

I am an educated, independent, strong woman who has a good head on her shoulders and can support herself (emotionally and financially) just looking to find my beloved… I’m not looking to depend on someone for materialistic things

CLIKC HERE – http://WWW.MAMBO.FUN

Zoni Sk

Ik krijg meer dan $ 90 per uur thuiswerk met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen doen, maar mijn beste vriend verdient meer dan 10k per maand en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Hier is wat ik heb gedaan,

http://Kasse9.com

💃Name: Olga Sergeevna
💬I would like to meet a nice young man, for communication and then we’ll see http://best-realgirls11.com/?u=1zdp80z&o=0kmk8z4&t=HomeClintSEXDATING

wpDiscuz