Moeder en acht kinderen komen om bij brand in huis

Een moeder en haar acht kinderen zijn in de nacht van woensdag op donderdag omgekomen bij een brand in hun huis, op het platteland van Kentucky (Verenigde Staten). Slechts twee gezinsleden konden ontsnappen: de vader een een kind van 11 jaar. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis en worden er verzorgd voor zware brandwonden. Het […]

Een moeder en haar acht kinderen zijn in de nacht van woensdag op donderdag omgekomen bij een brand in hun huis, op het platteland van Kentucky (Verenigde Staten). Slechts twee gezinsleden konden ontsnappen: de vader een een kind van 11 jaar. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis en worden er verzorgd voor zware brandwonden.

Het vuur is rond 2 uur ’s nachts uitgebroken, in een houten huis in de buurt van Greenville, een stadje op 200 km ten zuidwesten van Louisville.

“Toen de eerste hulpdiensten er aankwamen, stond het huis al in lichterlaaie”, aldus politieagent Stu Recke, die meldt dat het er voorlopig niet naar uit ziet dat de brand aangestoken is.

Donderdagochtend had de brandweer al vijf slachtoffers vanonder het puin gehaald. Vier andere slachtoffers zouden nog onder het puin liggen.

Belga

Beeld Youtube

Reacties

wpDiscuz