Moedertje Karma kwam langs: brandstichters steken stalling in brand, maar dan valt de deur in het slot

Even de schrik van hun leven

Onderstaande beelden werden opgenomen met een beveiligingscamera in februari van dit jaar, maar pas gisteren bracht de politie deze video naar buiten.

Pyromanen zijn niet al te slim

Hier zien we twee mannen die rond 04u30 in de ochtend een stalling binnenglipte waar er meerdere scooters en fietsers stonden. Het duo vond het ontzettend leuk en hilarisch om even de hele stalling brand te steken.

Wat deze twee genies echter niet wisten, is dat de poort van deze stalling steeds terug dichtvalt wanneer je deze los laat. Deze is ook niet te openen zonder sleutel of badge. Daar stonden de twee pyromanen dan ook in volle paniek.

Terwijl de scooter in brand stond en de hele stalling vuur begon te vatten, was het vrolijke duo opgesloten. Na meer dan een minuut aan het hek te rammelen, konden ze toch nog ontsnappen door de hulp van een derde handlanger die de deur een klein beetje open kreeg.

De brandstichters konden dus nog aan hun pijnlijk lot ontkomen. De stalling en alle brommers en fietsers gingen in vuur op, maar wees maar zeker dat deze twee idioten even hun leven zagen voorbij flitsen.

Reacties

wpDiscuz