Mohammed heeft dikke pech (video)

Al kan het ook Abdel of Youssef zijn, maar te oordelen aan zijn uiterlijk was het zeker geen Jan, Piet, Joris of Corneel. Stel je voor: je bent op je gemak aan het rijden, wanneer er plots een Fiat 500 van bouwjaar 2011 (de datum die de dashcam weergeeft is fout) naast je komt rijden. […]

Al kan het ook Abdel of Youssef zijn, maar te oordelen aan zijn uiterlijk was het zeker geen Jan, Piet, Joris of Corneel.


Stel je voor: je bent op je gemak aan het rijden, wanneer er plots een Fiat 500 van bouwjaar 2011 (de datum die de dashcam weergeeft is fout) naast je komt rijden. Dan is het natuurlijk erg schrikken wanneer je plots een flinke tik krijgt van het rugzakje op wielen, dat vervolgens gewoon verder kart.

Erachteraan natuurlijk, want misschien is er wel schade aan je wagen en wil de brave meneer van het Fiatje er vanonder muizen. Dan ben je opgelucht dat het vehikel uiteindelijk toch aan de kant gezet wordt en er een zonnebankmeneer uitstapt. Om een schadeformuliertje in te vullen denk je dan, maar zo heeft Fiatman het niet begrepen.

Hij is woest: ‘Je rijdt gewoon tegen m’n auto man, jij moet betalen.’ Dat je hem vervolgens uitlegt dat hij het is die tegen jouw voiture heeft gereden, daar wil ie niet van weten. Jij tegen hem en daarmee basta. Dat een dashcam alles geregistreerd heeft, daar heeft ie niet van terug… (SL)


Roadrage_nl_flash door dm_4fe989d445655

Reacties

wpDiscuz