Mooie dame vertelt het meest walgelijke onenightstand-verhaal dat je ooit zal horen

Gadver …

Twitter-gebruiker ‘Jacqueline’ gaat de historieboeken in omdat ze ongetwijfeld één van de meest walgelijke onenightstands ooit heeft meegemaakt.

Ik heb al enkele mensen dit verhaal vertelt, maar ik ben nu zo dapper om dit via Twitter te vertellen. Enige tijd geleden ging ik op een Tinder-date met een man waar ik al enkele weken mee sprak. Het was de eerste keer dat ik hem zou ontmoeten. Alles verliep ontzettend vlot tijdens de date. Toffe, knappe man en we hadden een echte klik. De date eindigde vervolgens met stomende seks bij mij thuis.”

“Wanneer de kerel klaarkomt, spuit hij zijn zaad over mijn borsten en gezicht. We nemen de volgende dag afscheid en horen elkaar niet meer onmiddellijk terug. Enkele dagen later heb ik plots een heel harde uitslag in mijn gezicht en ik besluit naar de dokter te gaan. Deze zegt dat het al geen seksuele aandoening is en dat ik best eens naar een specialist kan gaan voor huidziektes.”

“Wat deze specialist me dan echter vertelde, is pure horror. Hij zei namelijk dat ik allemaal minuscule parasieten onder mijn huid had. Alsof dat nog niet erg genoeg was, vertelde hij me ook dat een man maar op twee manieren zulke parasieten in zijn zaad kan krijgen. Door seks met dieren of seks met lijken.”

“Ik zoek de kerel van mijn onenightstand hierna op Facebook op. En drie keer raden waar hij werkt: een lijkenhuis. De vetzak heeft dus wellicht regelmatig seks met de lijken die worden binnengebracht. Het hoeft niet te verrassen dat ik niet meer met hem heb afgesproken.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Andy

Echt ofwa? HOAX!

TZB

laat de Reddit en 9gag dingen eens waar ze horen jongens….

Pieter

Achterlijke redactie. Dat is zowat de oudste urban legend die er bestaat. Trouwens wat betekent dat: twitter gebruikers ‘Jacqueline’. Als je een naam uit je duim zuigt, doe het dan goed. Verander aub jullie url in riool.be of hou het gewoon bij de babes

dave

Wat een achterlij kweblog hier….

jos

Clickbait….

wpDiscuz