Moslimextremisten plannen aanslag in België

Dat Belgische fanatiekelingen met een klein stroomtekort in hun hersenpan naar Syrië trekken en later een potentieel gevaar voor ons eigen landje vormen, werd lang weggelachen, maar het wordt pijnlijk bewaarheid door gesprekken die de Belgische veiligheidsdiensten onderschept hebben. Houssien Elouassaki, een haatbaard-typetje dat in Vilvoorde woonde maar ondertussen zelf Rambo speelt in Syrië, telefoneerde […]

Dat Belgische fanatiekelingen met een klein stroomtekort in hun hersenpan naar Syrië trekken en later een potentieel gevaar voor ons eigen landje vormen, werd lang weggelachen, maar het wordt pijnlijk bewaarheid door gesprekken die de Belgische veiligheidsdiensten onderschept hebben.
Houssien Elouassaki, een haatbaard-typetje dat in Vilvoorde woonde maar ondertussen zelf Rambo speelt in Syrië, telefoneerde onlangs naar zijn broer om een aanslag te coördineren. Het doel: het Brusselse justitiepaleis. De heren wilden de nodige wapens en explosieven in handen krijgen via het zware misdaadmilieu, waar ze zich blijkbaar goed in thuis voelen.

Elouassaki profileerde zich binnen Shariah4Belgium en heeft wel wat volgers die een uitslag zouden kunnen uitvoeren. Eén van de merkwaardigste acties is dat hij zijn profiel op de sociale netwerksite Facebook heeft gewist, wat er mogelijk op wijst dat hij bewijsmateriaal over banden en connecties wil uitwissen. (KA)

Reacties

wpDiscuz