Moslims dreigen met oorlog tegen Frankrijk (video)

Af en toe verschijnen er hier en daar toch wat vreemde filmpjes van al even vreemde extremistische moslims die iets kwijt moeten. Niet dat we daar van wakker liggen, maar wel straf dat ook in Frankrijk nog steeds zulke kwibussen in zichzelf geloven. De clowns van Shariah4Belgium kent u waarschijnlijk wel al. Blijkt dat er […]

Af en toe verschijnen er hier en daar toch wat vreemde filmpjes van al even vreemde extremistische moslims die iets kwijt moeten. Niet dat we daar van wakker liggen, maar wel straf dat ook in Frankrijk nog steeds zulke kwibussen in zichzelf geloven.

De clowns van Shariah4Belgium kent u waarschijnlijk wel al. Blijkt dat er ook in Parijs gelijkaardige exemplaren rondlopen en zoals gewoonlijk hebben ze iets opmerkelijks te verkondigen. Helaas moeten mensen met chronische hoofdpijn alweer afhaken, want moest die ajuin op Werchter staan, dan mocht ie gelijk inpakken van de decibelinspecteur.

Soit, wat wil onze vriend ons bijleren? Wel, hij vindt het niet fijn dat de moslimgemeenschap onderdrukt wordt en begint stilaan schrik te krijgen dat hen binnenkort hetzelfde lot wacht als de uitgewezen Romazigeuners. Tijd dus om de Franse gemeenschap angst in te boezemen – want dat is volgens hem dé manier der manieren – door georganiseerde revoluties aan te kondigen, met alles erop en eraan, zoals vuurwapens, bommen en stokken enzovoort. En hoewel zij al een dagje ouder zijn, zijn ze er zeker van dat de jongere generatie hen zal steunen, want uiteindelijk doen ze het voor hen. Vervolgens vertrekken ze met z’n allen op de tonen van het liedje ‘Allahoe akbar’ naar moskee Caserne, alwaar ze de Joden eerst nog even de dood toewensen en vervolgens om genade vragen bij God de Vader.

Eerlijk? Spijtig dat zo’n onwetende minderheid de moslimgemeenschap die het wél goed voorheeft met de Franse maatschappij in een slecht daglicht plaatst. Zonde. (KDN)

Reacties

wpDiscuz