Fietser en vrachtwagenbestuurder komen bijna in verschrikkelijk ongeluk terecht, maar blijven heel rustig

Was iedereen maar zo

Regelmatig zie je hier wel eens video’s voorbij komen van mensen die helemaal gek worden na een ongeluk en op elkaars gezicht beginnen te timmeren. De heren uit onderstaande video bewijzen echter dat het ook heel anders kan.

De vrachtwagenchauffeur draaide nogal snel op de hoofdstraat waardoor hij bijna een verschrikkelijk ongeluk veroorzaakte. De mannen bleven echter verdacht rustig hierna. Een voorbeeld voor veel mensen uit onze maatschappij.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Steviex
Neen … de reden is héél simpel … DIT zijn AMERIKANEN !!! Echt eens wat minder geloof aan de upfuckte media hier in Europa, die van alle Amerikanen idioten, oorlogszuchtigen, naivelingen en boeren wil maken …DIT is daar NORMAAL !!! Voor dat men daar begint te toeteren en met middenvingers begint te smijten, alsof het koekjes zijn, moet er echt heel wat meer gebeuren, dan dat hier schering en inslag is, in ons bekrompen, gefrustreerde en totaal naar de kloten zijnde EUROPA !!! En ja … iedereen is hier AMERIKA specialist … maar ze hebben hun kennis van de USA… Lees meer »
piet

geweldige foto voor de rest niets

wpDiscuz