Nabestaanden Winok Wybo willen geen pers op herdenking

De nabestaanden en klasgenoten van Winok Wybo hebben gevraagd dat er geen pers aanwezig is op de herdenking van de 15-jarige jongen uit Assebroek. Dat meldt de persdienst van de stad Brugge zondagochtend. Winok Wybo was twee dagen vermist en werd vrijdag dood teruggevonden. De nabestaanden vragen respect voor hun rouw en verdriet om het […]

De nabestaanden en klasgenoten van Winok Wybo hebben gevraagd dat er geen pers aanwezig is op de herdenking van de 15-jarige jongen uit Assebroek. Dat meldt de persdienst van de stad Brugge zondagochtend. Winok Wybo was twee dagen vermist en werd vrijdag dood teruggevonden. De nabestaanden vragen respect voor hun rouw en verdriet om het verlies dat hen treft.

Om het einde van de examens te vieren, trok Winok Wybo woensdagavond naar de fuif Break the house down. In de buurt van fuifzaal Entrepot werd hij die nacht rond 3 uur voor het laatst gezien. Hij zou met de fiets naar huis rijden, maar kwam daar nooit aan. De zoekacties naar de vermiste jongen startten vrijdagochtend.

Wellicht ongeluk

Bij een zoekactie met een sonarboot vonden de speurders het lichaam in een dok aan de Coiseaukaai in Brugge. Dat is vlak bij de fuifzaal waar het slachtoffer het laatst werd gezien. Volgens de eerste vaststellingen wijst niets op kwaad opzet. De resultaten van de autopsie van zaterdagavond zijn nog niet bekend.

Belga, foto Belga

Reacties

wpDiscuz