Natuurfotograaf legt strijd op leven en dood vast tussen kaaiman en anaconda

Het leven zoals het is…

Straffe beelden zijn het die natuurfotograaf Kevin Dooley kon vastleggen. Toen de man zat te lunchen op een boot in de Braziliaanse regio Pantanal, zag hij toevallig hoe een anaconda en een kaaiman elkaar in een moeras minutenlang te lijf gingen. Hoe de strijd uiteindelijk eindigde is onduidelijk. Sommige bronnen zeggen dat de kaaiman het loodje legde, andere beweren dan weer dat de slang moest loslaten omdat ze zonder zuurstof kwam te zitten.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo, ben je ge├»nteresseerd in echte seksuele ontmoetingen in jouw stad? Dus probeer deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s ­čÖé

Nayyab Faizi

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door gewoon heel eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Webpay9.com/

wpDiscuz