Nederlandse politiecontrole escaleert volledig: familie geraakt in hevig gevecht met agenten

Heftige beelden

Iedereen is tegenwoordig iets minder verdraagzaam, ook bij onze Noorderburen was dit het geval bij een politiecontrole. De politie had een vermoeden dat de familie Josipovic een geheime weedplantage zou bezitten en ze besloten om een kijkje te nemen.

Zoon vliegt op agent

De controle leverde uiteindelijk niets op, maar wat volgde was wel een heftige discussie. De agenten deden hun uiterste beste om de familie te bedaren, maar toen de moeder een duwtje kreeg, was het hek van de dam.

Eén van de zonen kreeg het ‘geniale’ idee om uit wraak op een agent te vliegen en wat volgde was hevige vechtpartij en een woedende vader. De man vindt nu dat hij en zijn familie zeer onrechtvaardig en gewelddadig zijn behandeld en besloot daarom om onderstaande video te delen.

Heeft de man nu gelijk over de politie of hadden ze gewoon rustig moeten luisteren naar de agenten? Oordeel alvast zelf.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Jaap

Goed werk van de politie, gewoon de tering slaan dat tuig, zullen wel weer van die zakkenrollers zijn die oude vrouwtjes in een supermarkt rollen.

Steve

Ten 1ste als je niets te verbergen hebt laat je de controle uitvoeren. Ten 2de als je politie bedreigd of de bedoeling hebt om aan te vallen. Is het hun volste recht om hun eigen te verdedigen. En ten 3de pas je aan in het land dat je verblijft om vooruit te geraken, lukt dat niet zoek dan een land op waar je wel belachelijk kan doen en je criminele activiteiten kan verder zetten.

Cisco

Good job!

iwan

good job politie

Carl Peeters

Stamp dat tuig gewoon buiten.

wpDiscuz