Nieuwshelikopter wordt in een tornado gezogen (video)

Bij zwaar noodweer en tornado’s in de VS zijn al zeker 12 doden gevallen. Nog meer tornado’s worden verwacht in VS. Ondertussen is deze video ook opgedoken van een helikopter in nood tijdens dit fenomeen. Dit is zogezegd gefilmd in Oklahoma City, bekend voor zijn vele tornado’s. Een nieuwshelikopter vliegt iets te dicht bij een […]

Bij zwaar noodweer en tornado’s in de VS zijn al zeker 12 doden gevallen. Nog meer tornado’s worden verwacht in VS. Ondertussen is deze video ook opgedoken van een helikopter in nood tijdens dit fenomeen.

Dit is zogezegd gefilmd in Oklahoma City, bekend voor zijn vele tornado’s. Een nieuwshelikopter vliegt iets te dicht bij een tornado met alle gevolgen vandien.

Maar dikke kans dat het filmpje nep is, aangezien er nergens hiervan iets in het nieuws is over verschenen in de Amerikaanse media. Een wansmakelijke grap ten opzichte van de vele slachtoffers van deze natuurramp. Maar ondertussen gaat de video wel viraal en krijgt die meer aandacht dan de echte schade die de tornado’s hebben aangericht (GBL).

Reacties

wpDiscuz