Nood aan een nieuwe hobby? Ga duiken naar Osama bin Laden!

Toen hij nog leefde was hij de meest gezochte persoon in de wereld maar zelfs na zijn dood blijft de zoektocht verder duren. Een steenrijke diepzeeduiker en schattenzoeker heeft besloten het ultieme bewijs te leveren van de dood van Osama bin Laden. Toen bin Laden gedood werd, weigerde president Obama de foto’s van zijn lijk […]

Toen hij nog leefde was hij de meest gezochte persoon in de wereld maar zelfs na zijn dood blijft de zoektocht verder duren. Een steenrijke diepzeeduiker en schattenzoeker heeft besloten het ultieme bewijs te leveren van de dood van Osama bin Laden.

Toen bin Laden gedood werd, weigerde president Obama de foto’s van zijn lijk te tonen wegens te gruwelijk. Een grote fout, volgens diepzeeduiker en schattenzoeker Bill Warren. Hij heeft deze zomer niets om handen en dus daalt hij af in de diepste wateren om het lijk van Osama te vinden.

“Obama heeft gefaald, de president heeft geen bewijs kunnen leveren”, reageerde hij op de entertainmentwebsite TMZ.com. “Daarom gaan wij het lichaam zoeken, fotograferen, filmen en omhoog halen”, aldus de man.

Hij beschikt over geavanceerde apparatuur waarmee hij dus nu de Noord-Arabische Zee zal uitkamen. Of zijn zoektocht ook effectief iets zal opleveren, horen we wellicht wel binnen enkele weken of maanden. De zoektocht is naar verluidt nog prestigieuzer en ambitieuzer dan die naar de Titanic. (HH)

Reacties

wpDiscuz