Oeps! Zatte Pool raakt lijkwagen met lijk kwijt na rit van 1.500 km

De Duitse politie kreeg afgelopen weekend een opvallende oproep binnen. Een Poolse chauffeur was namelijk zijn lijkwagen inclusief inhoud kwijt. De man was onderweg van Italië naar Polen. Toen het tijd was voor zijn middagpauze besloot de man om even de gezellige buurt van München te verkennen. Na zijn uitje kon hij zijn lijkwagen inclusief […]

De Duitse politie kreeg afgelopen weekend een opvallende oproep binnen.

Een Poolse chauffeur was namelijk zijn lijkwagen inclusief inhoud kwijt. De man was onderweg van Italië naar Polen. Toen het tijd was voor zijn middagpauze besloot de man om even de gezellige buurt van München te verkennen. Na zijn uitje kon hij zijn lijkwagen inclusief het lijk niet meer terugvinden. Hij kon zich enkel nog herinneren dat hij de wagen ‘in de buurt van het station’ geparkeerd had.

Slim als de man was, belde hij de politie. Toen de arm der wet ter plaatse kwam, hadden zij al onmiddellijk door wat het probleem was. De Poolse man had het blijkbaar iets te gezellig gemaakt in de buurt van München. De autobestuurder had wellicht elk café in München aan een grondige inspectie onderworpen want hij was echt straalbezopen. De politie kon hier niet bepaald om lachen en de man mocht even zijn roes gaan uitslapen op het politiekantoor.

Ondertussen deed de politie een massale zoekactie naar de lijkwagen. De tijd drong natuurlijk want de dode vrouw lag ergens in de hitte en ondertussen zat er een begrafenis in Polen zonder lijk. Na twee dagen werd de wagen uiteindelijk gevonden. De dronken Pool had de lijkwagen blijkbaar kilometers van het station geparkeerd.

De flikken weigerden de Pool echter nog verder te laten rijden en er werd een nieuwe chauffeur geëist. De begrafenis moest hierdoor al beginnen zonder de belangrijkste deelnemer. (MG)

Bron: WN.com

Reacties

wpDiscuz