Onthoofde Filip Dewinter op zwaard krijgt gerechtelijk staartje (foto)

Dat we het laatste van Sharia4Belgium nog niet gezien hebben, werd weer maar eens duidelijk toen één van hun leden, de tot de islam bekeerde Belg Michael Delefortrie, een foto publiceerde van het hoofd van Filip Dewinter op een zwaard. Deze laatste reageerde is van plan klacht in te dienen.Onze westerse manier van leven stond […]

Dat we het laatste van Sharia4Belgium nog niet gezien hebben, werd weer maar eens duidelijk toen één van hun leden, de tot de islam bekeerde Belg Michael Delefortrie, een foto publiceerde van het hoofd van Filip Dewinter op een zwaard. Deze laatste reageerde is van plan klacht in te dienen.
Onze westerse manier van leven stond Michael Delefortrie blijkbaar niet aan, want de Belg heeft zich bekeerd tot de islam, is een hevige voorstander van de Sharia en lid van de clowneske carnavalsvereniging Shariah4Belgium. Om zijn visie kracht bij te zetten publiceerde hij de onderstaande foto, waarop het hoofd van Dewinter op een zwaard werd gespiesd terwijl enkele gewapende jihadi’s ernaast poseren.

Een brug te ver voor Dewinter, die van plan is klacht in te dienen tegen diezelfde Michael Delefortrie wegens aanzetten tot geweld. Dewinter waarschuwde in het persbericht dat het Vlaams Belang verspreidde dat wanneer organisaties als Sharia4Belgium en Hizb-ut-Tharir (een in Duitsland verboden organisatie die haar intrek in Hasselt heeft genomen) niet verboden worden, het wachten is op de eerste moslimextremist die ook in Vlaanderen een bloedblad aanricht.

Ook buiten het Vlaams Belang groeit de aversie van de organisatie: Alain Winants, de grote baas van de staatsveiligheid, stelt de vraag hardop om een verbod te onderzoeken. Sommigen willen echter niet wachten tot de politieke wereld hieromtrent een beslissing neemt: een internaut riep inmiddels het hackerscollectief Anonymous op om de website van Shariah4Belgium, die geregistreerd werd door dezelfde Michael Delefortrie – een arbeider uit Antwerpen, te hacken. Tot nu toe zonder gevolg, de website is nog steeds online. All your base are belong to us, iemand? (KA)

Reacties

wpDiscuz