Ontslagen Hollandse seksofficier schept bergen geld

Schandaaltje bij onze noorderburen. Gert-Jan Schellekens is bij defensie ontslagen omdat hij de vrouwelijke collega’s niet met rust kon laten, maar vadertje staat zal hem daar rijkelijk voor belonen. Gert-Jan Schellekens was een landmachtofficier met een hoog libido. Twee maal kreeg hij een reeks klachten voor het lastig vallen van vrouwelijke collega’s. De eerste klachten […]

Schandaaltje bij onze noorderburen. Gert-Jan Schellekens is bij defensie ontslagen omdat hij de vrouwelijke collega’s niet met rust kon laten, maar vadertje staat zal hem daar rijkelijk voor belonen.


Gert-Jan Schellekens was een landmachtofficier met een hoog libido. Twee maal kreeg hij een reeks klachten voor het lastig vallen van vrouwelijke collega’s. De eerste klachten werden verticaal in de doofpot geklasseerd en de geile officier werd overgeplaatst. Toen hij daar alweer via sms de vrouwtjes duidelijk maakte dat hij wilde plannen met hen had, werd hij ontslagen.

Voor ‘militairen die niet meer kunnen overgeplaatst worden’ geldt echter een speciale regeling: zij krijgen tot aan hun pensioen een uitkering die minimaal zeventig procent van het laatste loon bedraagt. Aangezien een overplaatsing er voor de56-jarige, geile generaal niet meer inzit, zal hij dus op een uitkering van minstens 5.500 euro per maand kunnen rekenen.

Het is bovendien al niet meer de eerste keer dat een militair met teveel hormonen slapend rijk wordt bij onze noorderburen: in 2006 had commandeur Frans twee vrouwelijke collega’s betast zonder hun toestemming. Ook hij werd ontslagen en kon nog lang en gelukkig van een riante uitkering genieten.

De Onafhankelijke Defensiebond vindt dat het maar eens gedaan moet zijn met financiële cadeaus voor seksdeliquenten. “Een gewone soldaat die voor een joint wordt ontslagen, krijgt geen cent. Een hoge officier krijgt een mooie regeling: iedereen zou gelijk moeten behandeld worden”, aldus hun voorzitter in De Telegraaf. “De regeling is bedoeld voor generaals die voor hun pensionering niet meer te herplaatsen zijn, ze mag geen vangnet worden voor zich misdragende officieren.” (SL)

Reacties

wpDiscuz