Ontsnapte python wurgt twee slapende broertjes

Je zult het maar meemaken als ouder. Je zoontjes zijn gaan spelen bij een vriendje maar komen beiden nooit meer terug. De twee Canadese broertjes, van vijf en zeven jaar oud, brachten de nacht door bij een vriendje die boven een exotische dierenwinkel woont. Vermoedelijk ontsnapte daar een python uit z’n kooi en vond het […]

Je zult het maar meemaken als ouder. Je zoontjes zijn gaan spelen bij een vriendje maar komen beiden nooit meer terug.

De twee Canadese broertjes, van vijf en zeven jaar oud, brachten de nacht door bij een vriendje die boven een exotische dierenwinkel woont. Vermoedelijk ontsnapte daar een python uit z’n kooi en vond het dier z’n weg naar het ventilatiesysteem en nadien naar de slaapkamer van de slachtoffertjes.

De gemeenschap van Campbellton is in shock. Verder onderzoek is nodig om met zekerheid te kunnen stellen dat de python effectief aan de oorzaak ligt van dit tragisch ongeluk.

Toch stellen velen zich nu ook vragen bij de veiligheid van het dierenwinkeltje. Nochtans werd de zaak recent nog goedgekeurd door de bevoegde instanties. Het is ook eerder uitzonderlijk dat een python zonder aanleiding mensen aanvalt. Er zijn dus nog veel vragen die onbeantwoord blijven voor de ouders, de gemeenschap en de lokale politie. (RVH)

Bron: The Guardian

Reacties

wpDiscuz