Oplichtster veinst terminale kanker van kaalgeschoren 7-jarige dochter

Hoe laag kan je vallen om toch maar aan wat geld te komen. Blijkbaar behoorlijk laag...

In Texas werd Juanita Garcia gearresteerd omdat ze goedgelovige mensen geld aftroggelde door te doen alsof haar dochtertje kanker had.

“Mijn prinsesje zal vechten tegen haar kanker! Bid voor mijn schatje.” Met dit en andere zielige Facebookposts probeerde Juanita mensen uit haar omgeving geld afhandig te maken. En soms met succes. De dame kreeg verschillende donaties. Naast sociale media sprak ze ook mensen op straat aan om de behandeling van haar ‘terminaal ziek kindje’ mee te ondersteunen.

Onderzoekers van de ‘Hidalgo County Sheriff’ kregen echter wat in de mot. Na een onderzoek, gestart op 22 oktober 2015, werd ontdekt dat het kind helemaal geen kanker had. De dame gaf de feiten nadien ook zelf toe. Ze verblijft nu in het Hidalgo County Adult Detention Center.

’t Zal ze hopelijk leren haar bloedeigen kind zo te misbruiken. De politie roept ook de mensen van de gemeenschap op om aandachtig te zijn voor dergelijke praktijken. Doorvragen en je gezond verstand gebruiken zouden er volgens hen voor moeten zorgen dat jouw geld niet naar oplichters allerhande gaat. (RVH)

MEDIA RELEASE – SUSPECT ARRESTED FOR EXPLOITATION OF A CHILDHidalgo County Sheriff’s Investigators have arrested a…

Posted by Hidalgo County Sheriff's Office on donderdag 10 december 2015

Reacties

wpDiscuz