Opperhaatbaard Shariah4Belgium mag nog wat langer gaan brommen

Hoezee! Het tot haat en geweld aanzettend wannabe onheilsprofeetje Fouad Belkacem dacht onder zijn straf uit te komen, maar daar heeft de rechter een stokje voorgestoken. Hij mag nog wat langer gaan zitten. Hoofdnar Fouad Belkacem van Shariah4Belgium, de organisatie ter promotie van vrouwenkleding voor mannen, had al twee jaar gekregen waarvan 1 jaar effectief. […]

Hoezee! Het tot haat en geweld aanzettend wannabe onheilsprofeetje Fouad Belkacem dacht onder zijn straf uit te komen, maar daar heeft de rechter een stokje voorgestoken. Hij mag nog wat langer gaan zitten.
Hoofdnar Fouad Belkacem van Shariah4Belgium, de organisatie ter promotie van vrouwenkleding voor mannen, had al twee jaar gekregen waarvan 1 jaar effectief. Waarom? Omdat hij het nodig vond om in Youtube-filmpjes haat en geweld predikte tegen zij die niet geloven in zijn levensfilosofie van boerka’s en lange baarden. Onder andere de overleden Marie-Rose Morel werd beschimpt en Frank Vanhecke, weduwnaar van laatstgenoemde, belaagd.

De rechter gaf hem nog eens zes maanden bij, zodat hij achttien maanden effectief aan zijn been heeft. Dat hij in november al veroordeeld was tot zes maanden effectief voor het aanzetten tot haat en geweld omwille van het nikab-incident in Sint-Jans-Molenbeek, sprak uiteraard niet in zijn voordeel. Voor wie ooit de serie ‘Prison Break’ gezien heeft: Fouad, met een beetje geluk vind je snel jouw lokale ‘T-bag’ die je mits enkele kleine hand-en-spandiensten in bescherming neemt. (KA)

Reacties

wpDiscuz