Pico (Walter Michiels) vindt partnergeweld normaalste zaak van de wereld

Laten we beginnen met goed nieuws: Het gaat terug beter met Walter Michiels, beter bekend als Pico Coppens uit ‘F.C. De Kampioenen’. ’t Is al langer geweten dat het lange tijd wat minder ging met deze jeugdheld. Drank en drugs zouden de man parten hebben gespeeld. En recent kwam daar dan ook nog eens een […]

Laten we beginnen met goed nieuws: Het gaat terug beter met Walter Michiels, beter bekend als Pico Coppens uit ‘F.C. De Kampioenen’.

’t Is al langer geweten dat het lange tijd wat minder ging met deze jeugdheld. Drank en drugs zouden de man parten hebben gespeeld. En recent kwam daar dan ook nog eens een veroordeling wegens partnergeweld bij.

“Dat komt in elke familie voor”, aldus Walter in Dag Allemaal. Een behoorlijk krasse uitspraak waar in het weekblad nogal lichtjes overgegaan wordt… Nu, we begrijpen dat de man misschien nog niet helemaal bij zijn volle begrip is, maar om partnergeweld even te gaan banaliseren en af te schrijven als de normaalste zaak van de wereld?

Maar gelukkig laat Walter zich verder begeleiden. “Ik zit volop in begeleiding bij psychiater Joostens. Samen met Sabine (red. zijn partner). We praten over het verleden, over de toekomst… Bij die psychiater kunnen we onze zeg eens doen.” (RVH)

YouTube

Reacties

wpDiscuz