Playboy-modellen 'shockeren' door te pendelen naar het werk met de trein... in sexy lingerie News
Playboy-modellen 'shockeren' door te pendelen naar het werk met de trein... in sexy lingerie
News

Playboy-modellen 'shockeren' door te pendelen naar het werk met de trein... in sexy lingerie

Playboy-modellen Francia James en Laci Kay Somers lieten de passagiers op een trein nogal ‘schrikken’ toen ze na (naar eigen zeggen) een ‘zware dag op het werk’ aan boord van een trein stapten in bij elkaar passende setjes lichtblauwe, harnasachtige lingerie. Eerder was Francia ook al eens in lingerie op een bus gestapt.

In de virale Instagram-video klaagde het duo dat het ‘zo'n zware dag op het werk’ was geweest waarna de camera ronddraaide om twee mannen te filmen die aan boord van de trein stonden met hun fiets en vol ongeloof naar de vrouwen keken. Laci vroeg aan de persoon die de clip voor hen opnam of er hier een probleem was, voordat twee andere mannen achter hen instapten.

Met de bus naar het werk

Het filmpje kwam er nadat Francia James eerder al een clip deelde van haarzelf toen ze op een bus naar haar werk stapte in Washington DC, opnieuw in een ‘onconventionele’ outfit. Ze droeg niets anders dan een push-up beha, bijpassend slipje, een jarretelgordel en een paar zwarte hakken. Ook dat filmpje kreeg honderdduizenden likes.

Francia is te zien terwijl ze betaalt om op de bus te mogen stappen die geparkeerd staat bij een station, en vraagt of de bus naar de toepasselijke naam 69th Street gaat omdat ze naar haar werk moet. Toen de chauffeur haar zei uit de bus te stappen, weigerde ze echter en ging ze bij de passagiers zitten die redelijk grote ogen trokken! Hieronder kun je beide filmpjes bekijken en nog wat andere leuke plaatjes van de twee dames.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties