Politica mag Lidl niet binnen wegens ‘te veel bloot’ (foto)

De Lidl onder vuur in Ierland

De Ierse politica Lynn Ruane was niet goed gezind toen ze onlangs naar Lidl ging. Ze dacht even snel wat inkopen te doen in de plaatselijke supermarkt, maar daar dacht de bewakingsagent duidelijk anders over.

Met een beetje bloot mag je Lidl niet binnen

De 35-jarige senator werd namelijk geweigerd wegens ‘te veel bloot’ in haar outfit. We zouden nu inderdaad nog kunnen begrijpen dat je niet topless of in lingerie Lidl mag binnenstappen, maar Mevrouw Ruanna haar outfit was eigenlijk helemaal niet zo spannend.

Zo droeg ze een badpak met nog een rok daarbovenop. Niet de meest trendy outfit, maar sexy of uitdagend zouden we het niet noemen. De bewaker had vooral problemen met haar bovenstukje en week niet van zijn standpunt af. Lynn mocht dus terug naar huis om andere kleren aan te doen.

De Ierse senator kon natuurlijk niet echt lachen met het voorval. Zo mogen mannen met een ‘marcelleke’ wel binnen en had een t-shirt met spaghetti wel ok geweest, echter het bovenstuk van een badpak was blijkbaar een brug te ver. Ze deed haar beklag vervolgens ook op Twitter.

Niet al te verrassend was Lidl, gezien de functie van senator Ruane, heel snel om zich te excuseren:

“We hebben onze excuses aangeboden bij de bewuste klant en contact opgenomen met de bewakingsfirma zodat ze meer op de hoogte zijn van ons kledingbeleid.”

Bron: Zita, The Irish Mirror

Reacties

wpDiscuz