Politiebeelden tonen levensgevaarlijke en knettergekke achtervolging op motor in straten van Parijs

Niet met een happy ending

In een drukke grootstad zoals Parijs is er best wat criminaliteit. Natuurlijk loopt er dan ook heel wat blauw in de straten om dit tegen te gaan, maar het is niet altijd simpel om criminelen te achtervolgen in drukke straten. Vandaar dat er ook heel wat agenten rondrijden op een motor in Parijs.

Dit zorgt er soms voor dat er levensgevaarlijke en knettergekke achtervolgingen zijn. Onderstaande politiebeelden tonen hoe het er aan toe kan gaan.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Oliver Xutt

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Erfolg90.com

I am convinced that it is important to stay positive and optimistic in any life situation. I believe in the good in people and trust those I love or care about. I would say that I am friendly, open and communicative. If you are looking for a loving and devoted wife, then you are on the right way reading my profile.

CLIKC HERE – http://WWW.MAMBO.FUN

wpDiscuz