Prinses Claire gedelegeerd bestuurder vastgoedbedrijfje Laurent

Prinses Claire is aangesteld als gedelegeerd bestuurder van Renewable Energy Construct Arlon 67, een vastgoedvennootschap waarin haar man, prins Laurent, belangen heeft. De raad van bestuur van dat bedrijfje keurde haar benoeming op 6 juni goed en de benoeming verscheen intussen in het Staatsblad. Dat melden RTL-TVi en vtm zondagavond. Volgens de website van de […]

Prinses Claire is aangesteld als gedelegeerd bestuurder van Renewable Energy Construct Arlon 67, een vastgoedvennootschap waarin haar man, prins Laurent, belangen heeft. De raad van bestuur van dat bedrijfje keurde haar benoeming op 6 juni goed en de benoeming verscheen intussen in het Staatsblad. Dat melden RTL-TVi en vtm zondagavond.

Volgens de website van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel is de vennootschap in kwestie “een actieve promotor van het milieu en stelt hiervoor aan Europese beroepsverenigingen voor duurzame ontwikkeling een voorbeeldgebouw ter beschikking. Zij treedt eveneens op als consultant en expert in vastgoedprojecten die hun energetische efficiëntie willen optimaliseren en hun hernieuwbare energieën wensen te integreren”.

Belga Archieffoto ISOPIX

Reacties

wpDiscuz