Proftennisser moet 14 dagen in quarantaine na contact met coronavirus en wordt betrapt op gigantisch feestje

Denken aan je medemens

Er was de afgelopen twee weken behoorlijk wat ophef in de tenniswereld. Zo mag er door de coronacrisis niet getennist worden en is het proftennis nog minstens opgeschort tot midden augustus.

Zverev (nummer 7 van de wereld) mogelijk besmet maar gaat lekker feesten

Djokovic, nummer 1 van de wereld organiseerde echter in afwachting een exhibitie-toernooi om bezig te blijven. Echter werd er absoluut geen rekening gehouden met de corona-maatregelen. Het stadion was volledig gevuld met mensen, spelers knuffelde elkaar en gingen zelfs samen feesten in de plaatselijke discotheek.

Het gevolg was heel triest en lachwekkend tegelijkertijd. Djokovic en de helft van de spelers die meededen aan dit toernooi hebben positief getest op COVID-19. Aan de enkele proftennissers die niet positief waren, werd ook gevraagd om zichzelf twee weken in quarantaine te zetten.

Het kon immers perfect zijn dat het virus pas enkele dagen later traceerbaar is. De Duitser Alexander Zverev beloofde plechtig via zijn sociale media-kanalen om dit ook te doen, maar wat blijkt nu plots? Meneer liep gisteren gewoon doodleuk met honderden anderen te feesten.

Nadat onderstaande beelden gelekt waren, kwam er dan ook gigantisch veel kritiek op ‘egoïst Zverev’.

Reacties

wpDiscuz