Publiekelijk masturberende PS-er dient nu zelf klacht in

Dat er één en ander van het onderzoek gelekt is waardoor-ie nu nationaal het van de pot gerukte Duupje is, daar kan hij namelijk niet zo goed mee lachen. Jean-Charles Luperto was parlementsvoorzitter van de rode Waalse club. Was, want toen deze week bekend werd dat hij openbare zedenschennis had gepleegd, nam hij ontslag. Wat […]

Dat er één en ander van het onderzoek gelekt is waardoor-ie nu nationaal het van de pot gerukte Duupje is, daar kan hij namelijk niet zo goed mee lachen.


Jean-Charles Luperto was parlementsvoorzitter van de rode Waalse club. Was, want toen deze week bekend werd dat hij openbare zedenschennis had gepleegd, nam hij ontslag.

Wat voor ‘zedenschennis’ hij had gepleegd, dat raakte gisteren ook bekend. Hij werd herkend als zijnde de man die op een toilet van de snelwegparking in Spy aan zijn plasser zat te sjorren. Met de deur vierkant open en dus voor een publiek weliswaar. Bij dat publiek was ook nog eens een ‘minderjarige jonger dan zestien’ en dat maakt de feiten nog een beetje erger.

Volgens Jean-Charles Luperto zelf is hij echter zo onschuldig als een lammetje. Wel gaf hij aan de speurders dat hij de parking geregeld frequenteert om mede-homo’s te ontmoeten en daar losse seksuele contacten mee te hebben, maar de kerel die op het toilet zijn snikkel stond af te spelen moet een dubbelganger geweest zijn.

Dat bijkomend nieuws geraakte gisteren bekend en Jean-Charles, die is daar allesbehalve blij mee. Hij diende klacht in voor schending van het onderzoeksgeheim. “We hebben ons burgerlijke parijt gesteld omdat we menen dat er sprake is van benadeling”, aldus Luperto’s advocaat in Het Nieuwsblad. “We zeggen niet dat de pers niet het recht heeft om dingen te weten, maar er is voor alles een geschikt moment.” (SL)

Reacties

wpDiscuz