R8-wegpiraat liegt dat hij zwart ziet

Toen Martine Beirnaert gisteren in de krant las dat de snelheidsmaniak weer op vrije voeten is omdat hij ’10.000 euro betaalde aan het slachtoffer’, verslikte ze zich in haar koffie. Nog geen cent heeft ze gezien.Gisteren lieten we u weten dat Benjamin DC weer op vrije voeten is. Volgens zijn advocaat had hij dat te […]

Toen Martine Beirnaert gisteren in de krant las dat de snelheidsmaniak weer op vrije voeten is omdat hij ’10.000 euro betaalde aan het slachtoffer’, verslikte ze zich in haar koffie. Nog geen cent heeft ze gezien.

Gisteren lieten we u weten dat Benjamin DC weer op vrije voeten is. Volgens zijn advocaat had hij dat te danken omdat hij eerlijke bekentenissen had afgelegd (na eerst een cowboyverhaal verzonnen te hebben weliswaar) en omdat hij zo goed was geweest al zijn spaarcenten, 10.000 euro, alvast over te maken aan Martine Beirnaert, de dame die hij van de weg maaide.

“Het kan goed zijn dat die jongen alle kosten wil terugbetalen”, zo zegt ze nu in het Nieuwsblad. “Maar het klopt langs geen kanten dat hij mij die 10.000 euro al betaald heeft. Ondertussen zit ik wel met de rekeningen van het ziekenhuis en een kapotte wagen. Ik wist nog niet eens dat hij werd vrijgelaten!”

De advocaat van Benjamin DC gooit het nu over een andere boeg: “Mijn cliënt heeft het geld op een aparte rekening gestort. Maar mevrouw hoeft zich geen zorgen te maken, het geld is voor haar bestemd.”

Reacties

wpDiscuz