Russische soldaat moet voor examen vechten met instructeurs maar overleeft het niet

Straffe kost!

Dit zouden beelden zijn van soldaten van de Russische Nationale Garde die voor hun examen met instructeurs moeten vechten, iets wat trouwens bij ons in het leger (vaak bij de para’s of special forces) ook soms gebeurt. Het incident deed zich voor begin oktober, maar raakte nu pas bekend.

Tijdens een gevecht van ongeveer 12 minuten met een van de instructeurs, ging een van de soldaten tegen de vlakte, verloor het bewustzijn en geraakte in een coma. Twee weken later overleed de man. Bevelhebbers van de Nationale Garde zouden toegegeven hebben dat er soms nog ‘ongelukken’ gebeuren tijdens zulke examens, maar dat er nooit eerder iemand overleed. Ze betreuren het voorval en zeggen dat ze de familie van het slachtoffer zullen steunen, zowel op mentaal als financieel vlak.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Sada Haqq

Mijn salaris van vorige maand werd voor 11000 dollar … Alles wat ik ben geworden, eenvoudig online werken vanuit huis, gedurende 3-4 uur per dag dat ik van deze organisatie had gekregen, ontdekte ik via internet en dat ze me ervoor betaalden 95 dollars per uur … probeer het zelf

http://weeklyearn.ga/

wpDiscuz