Sexy lerares onmiddellijk ontslagen na het versturen van deze stoute foto’s en sms’jes (foto’s)

Leerkrachten in de Verenigde Staten zijn blijkbaar altijd geil.

Wat is dat toch met vrouwelijke leerkrachten in de Verenigde Staten? Elke week komt er weer een nieuw bericht voorbij over een lerares die heeft aangepapt met één van haar studenten. Er hangt daar iets bijzonders in de lucht wat vrouwelijke leerkrachten geil maakt, dat lijkt ons de enige logische verklaring.

Flirten met studenten

Deze keer is het een 33-jarige juffrouw die over de schreef is gegaan. Zij ging een tijdje terug een beetje te ver met drie studenten nadat ze sexy foto’s en sms’jes had gestuurd. Achteraf bleek ook dat ze seks had gehad met één van deze jongens. De jongeman waarmee ze seks heeft gehad vond het uiteindelijk grappig om haar te verklikken en Nicole werd toen opgepakt.

Deze incidenten zijn van een tijdje geleden, maar we weten nu de straf die ze gekregen heeft. In eerste instantie werd er maar liefst een gevangenisstraf van vijf jaar gevraagd. Uiteindelijk komt ze er nog goed vanaf. Zo moet ze 32 maanden naar een hulpgroep en mag ze nooit meer les geven. Nog altijd een stevige straf, maar alvast een stuk beter dan jaren in de gevangenis te vertoeven. Nicole heeft vooral geluk gehad dat de studenten allemaal al 18 jaar waren. Indien ze jonger waren dan was haar straf ook veel zwaarder geweest.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

Twee jaar oud dit. Alweer.

wpDiscuz