Shariah4Belgium noemt dood Morel “straf van Allah”

Shariah4Belgium heeft een erg wansmakelijk filmpje de wereld ingestuurd. Abou Imran beschrijft de dood van Marie-Rose Morel als een straf van Allah en waarschuwt ook “andere vijanden van de moslims”, zoals Filip Dewinter en Bart De Wever, voor hetzelfde lot. “Dit is een bericht aan de hele Belgische gemeenschap en specifiek aan de vijanden van […]

Shariah4Belgium heeft een erg wansmakelijk filmpje de wereld ingestuurd. Abou Imran beschrijft de dood van Marie-Rose Morel als een straf van Allah en waarschuwt ook “andere vijanden van de moslims”, zoals Filip Dewinter en Bart De Wever, voor hetzelfde lot.

“Dit is een bericht aan de hele Belgische gemeenschap en specifiek aan de vijanden van Allah”, zegt Abou Imran in het filmpje. Er is een hele grote les te leren uit de dood van Morel. Zij heeft er een levensdoel van gemaakt de moslimvrouwen te achtervolgen. Wel, waar is jullie afgod nu? Zij is gestorven. Gaan jullie ogen nog niet open?”

“Allah heeft Morel bestraft met kanker. Wel, Filip Dewinter, Geert Wilders en Bart De Wever en alle andere vijanden van Allah, als jullie geen berouw tonen, weet dan dat jullie hetzelfde te wachten staat!”

Op de Facebookpagina van Shariah4Belgium stond ook vorige maand al een zeer kwetsend bericht over de ziekte van Morel.

Reacties

wpDiscuz