Slabakkende ‘Newsmonkey’ toont zich van z’n kleinste kant

De met veel poeha aangekondigde nieuwssite Newsmonkey scoort voorlopig niet zoals verhoopt. En dat heeft zo zijn gevolgen, onder andere voor het gevoel voor humor van de nieuwsapen. Dat mocht Elke De Vilder ondervinden. De jongedame haalde het in haar hoofd om de volgende tweet de wereld in te sturen: nerdteam gezocht om @Newsmonkey_BE offline […]

De met veel poeha aangekondigde nieuwssite Newsmonkey scoort voorlopig niet zoals verhoopt. En dat heeft zo zijn gevolgen, onder andere voor het gevoel voor humor van de nieuwsapen.
Dat mocht Elke De Vilder ondervinden. De jongedame haalde het in haar hoofd om de volgende tweet de wereld in te sturen:

Dat was blijkbaar niet naar de zin van de nieuwsapen, want zij gingen prompt op zoek naar de contactgegevens van deze wel héél brutale jongedame, waardoor ze bij een ex-werkgever van Elke De Vilder terechtkwamen. Nochtans is ze bijzonder vlot bereikbaar via alle mogelijke social media-kanalen, maar dat was wat te moeilijk blijkbaar.

Uiteindelijk kreeg de vermetele twitteraar toch een melding waarin ze op de hoogte gebracht werd dat ze ‘juridisch strafbare feiten’ zou gepleegd hebben met de bewuste tweet. ‘Laster en eerroof’…

Beetje klein van de Newsmonkey-mannen, niet? Er is behoorlijk wat kritiek op het kanaal omdat het niveau niet is wat verwacht werd en de cijfers ondertussen niet erg overtuigen met zo’n 12.000 bezoekers per dag, maar om dan een gevoel voor humor tentoon te spreiden waarbij zelfs Vladimir Poetin een lolbroek lijkt… (KA)

Hier vind je de blog van Elke De Vilder waar ze het verhaal haarfijn en messcherp uit de doeken doet.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Fully, this consideration indicates best for screen of objectives and break over buy viagra disfunción eréctil phuket.

wpDiscuz