“An-Sofie Dewinter: van prostituée naar vrome moslima”

Woordvoerder Abu Imran van Sharia4Belgium laat weer van zich horen, ondanks een celstraf van 2 jaar die hij vorige maand heeft gekregen. “An-Sofie Dewinter is een hoer, en wij hebben van haar een moslima gemaakt”, verklaart Imran. Hoe hij dat heeft gedaan? Met een pot verf en een videocamera. De 29-jarige Abu Imran – Fouad […]

Woordvoerder Abu Imran van Sharia4Belgium laat weer van zich horen, ondanks een celstraf van 2 jaar die hij vorige maand heeft gekregen. “An-Sofie Dewinter is een hoer, en wij hebben van haar een moslima gemaakt”, verklaart Imran. Hoe hij dat heeft gedaan? Met een pot verf en een videocamera.

De 29-jarige Abu Imran – Fouad Belkacem voor de vrienden – is geen watje, zoveel is duidelijk. Twee jaar cel en een boete van 550 euro? Geen probleem. We tekenen eerst protest aan en gaan dan gewoon door op dezelfde manier, dacht hij. 

Imran heeft nog tot 16 maart voor zijn beroep wordt behandeld door de correctionele rechtbank van Antwerpen en dan kan je toch moeilijk thuis blijven zitten, nietwaar? Hij maakte van de nood een deugd en ging afgelopen zaterdag met zijn vrienden, een pot verf en een camera op zoek naar een affiche van An-Sofie Dewinter om te bekladden in de naam van de islam.

Ze moesten daarvoor niet ver gaan: op de kruising van de Steynstraat en de Krugerstraat in Hoboken vond hij een affiche van An-Sofie Dewinter die niet al te hoog hing. Op een half uurtje hebben zijn vrienden een totale make-over gegeven aan boerka-babe An-Sofie.

“An-Sofie, jouw vader heeft jouw waardigheid weggenomen voor heel België, maar wij moslims hebben jou terug aangekleed”, verkondigde Abu Imran trots. “We zouden willen dat je berouw toont en een moslima wordt. Als je wilt weten hoe het voelt om een moslima te zijn, moet je alleen maar naar de affiche kijken waar we jou een prachtige niqab (islamitisch kleed) hebben gegeven.”

In één beweging wil hij ook meteen de strijd aanbinden tegen het goddeloze westen: “Broeders, vrees Allah en neem jullie verantwoordelijkheid op. Hoe kan het zijn dat de niqab en boerka beledigd worden en niemand spreekt? Draag de niqab om deze ketter tegen te werken, deze vijand van de islam. Zij mogen naar de hel met hun wetten. Bestrijd de vijanden van Allah met die niqab. Moge Allah alle vijanden van de islam nu en in het hiernamaals vernederen.” (AN)

Reacties

wpDiscuz