Stieren knallen frontaal op menselijke muur (video)

Drama op de voorlaatste dag van het stierenrennen, alwaar meer dan 20 vluchtende mensen vleselijke wonden opliepen. De losgeslagen beesten stormden met volle kracht in op een groep gevallen renners die de doorgang van een tunnel blokkeerden.De jaarlijkse stierenrennen in Pamplona zijn sinds gisteren afgelopen en je kan wel zeggen dat het een vrij spectaculaire […]

Drama op de voorlaatste dag van het stierenrennen, alwaar meer dan 20 vluchtende mensen vleselijke wonden opliepen. De losgeslagen beesten stormden met volle kracht in op een groep gevallen renners die de doorgang van een tunnel blokkeerden.
De jaarlijkse stierenrennen in Pamplona zijn sinds gisteren afgelopen en je kan wel zeggen dat het een vrij spectaculaire en bloederige editie was. Eerder toonden we al beelden van enkele renners die op hoorns gespietst werden maar afgelopen zaterdag was het aantal gewonden wel iets groter. 

Wanneer de stieren op weg waren naar de arena botsten ze op een grote groep mensen die niet meer tijdig wegraakte en daardoor de smalle doorgang blokkeerden.
De gevolgen waren dan ook niet om aan te zien. De achterste rijen kregen de aanstormende beesten en hun hoorns vollen bak in hun rug. Achteraf probeerden de stieren nog over de mensenhoop te klimmen terwijl de renners een poging deden om te vluchten. 
Een Ierse man was er het slechtste aan toe door een verwonding in zijn borstkas. 

 Bekijk hieronder de choquerende beelden. (DR)