Stomende pijpbeurt in rijdende auto eindigt met afgehakte penis

Auwch …

Gepijpt worden terwijl je met de auto aan het rijden bent. Ongetwijfeld een fantastisch gevoel, maar ontzettend onveilig voor je lid. Een man uit Australië mocht dat zelf ondervinden. Terwijl hij rustig op een landelijke weg aan het rijden was, besloot zijn vriendin om zijn jongeheer eens flink te verwennen.

In het midden van de hevige pijpsessie liep het echter volledig mis. Plotseling sprong er een hert voor zijn auto en de chauffeur ging keihard op zijn remmen staan. Het gevolg was dat zijn vriendin door de klap en de schok keihard op haar tanden beet. De penis van haar geliefde zat echter nog in haar mond waardoor zijn pretstok bijna helemaal doormidden was.

De beet was zo erg dat ambulanciers hem te plaatse moesten behandelen omdat hij anders zijn jongeheer nooit meer zou kunnen gebruiken. Ongetwijfeld behoorlijk gênant wanneer je moet uitleggen aan de ambulancier waarom je een afgehakte penis hebt. Uiteindelijk werd zijn liefdesorgaan nog gered, maar de kans dat zijn vriendin hem ooit nog zal pijpen nadat ze letterlijk zijn vlees had geproefd, is heel erg klein.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

Doen we nog aan bronvermelding of houden we het gewoon bij broodje aap?

wpDiscuz