Striptease eindigt bij de politie (foto’s)

Twee jonge Amerikaanse zusjes zullen zich hun reisje naar Cambodja nog lang herinneren. Hun striptease in de tempel van Angkor Wat verliep dan ook niet echt zoals gepland. De 2 zusjes waren op doorreis in Cambodja en het leek hen wel lollig om wat naaktkiekjes te nemen voor de familie en vrienden thuis. De t-shirtjes […]

Twee jonge Amerikaanse zusjes zullen zich hun reisje naar Cambodja nog lang herinneren. Hun striptease in de tempel van Angkor Wat verliep dan ook niet echt zoals gepland.

De 2 zusjes waren op doorreis in Cambodja en het leek hen wel lollig om wat naaktkiekjes te nemen voor de familie en vrienden thuis. De t-shirtjes en broekjes vlogen vlotjes uit en de twee poseerden gewillig in allerlei poses. Dat was niet echt naar de zin van enkele locals, die de politie verwittigden. De meiden werden opgepakt en ondervraagd.

Er wordt in zulke landen echt niet gelachen met dergelijke feiten. Beide zusjes kregen een boete van 250 dollar en werden op de eerste bus richting Thailand gezet. Ze zijn de eerstvolgende vier jaar dan ook niet meer welkom in Cambodja en zullen op zoek moeten naar een nieuwe vakantiebestemming.

Reacties

wpDiscuz