Stukje vlees (in een gouden kist) bij Papi Steak? Dat is dan 1.000 dollar alstublieft News
Stukje vlees (in een gouden kist) bij Papi Steak? Dat is dan 1.000 dollar alstublieft
News

Stukje vlees (in een gouden kist) bij Papi Steak? Dat is dan 1.000 dollar alstublieft

Tegenwoordig heb je restaurants waar al de show rond het eten belangrijker is dan het eten zelf. We kennen allemaal ‘zoutstrooier’ Salt Bae, maar er is bijvoorbeeld ook Papi Steak in South Beach, Miami. Je kan er een steak gaan smikkelen met een prijskaartje van maar liefst 1000 dollar. Daar kun je je gemakkelijk in verslikken. In dat prijskaartje, bedoelen we dan.

Bij Papi Steak krijg je bij de steak een ganse ‘ervaring’ geserveerd, die volgens de eigenaars van de tent, David ‘Papi’ Einhorn en David Grutman, de dure prijs verklaart. De steak in kwestie is een 55-ounce, purebred Australische Waygu, die eerst aan tafel rauw – in een gouden kist (!) – wordt gepresenteerd. De klomp vlees is goed om de magen van vier personen te vullen.

(lees verder onder de foto)

Place to be voor bekende koppen

Na de presentatie wordt de steak ‘gebrand’ door de obers en vervolgens met de nodige show geserveerd. Het mag geen verrassing zijn dat Papi Steak veel bekende en dus rijke koppen over de vloer krijgt. Onder anderen Drake, Jake Paul en Sean Combs (aka Puff Daddy enz.) hebben al zo’n duur stuk vlees van Papi achter de kiezen gestoken.

Als je de centen en de goesting hebt, moet je maar eens naar Miami vliegen en een bezoekje brengen aan Papi Steak. Vind je het – net als ons – allemaal een beetje te extravagant én duur, dan kan je hieronder gewoon eens binnen loeren in het peperdure steakrestaurant.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties