Tammy heeft één groot levensdoel: de zwaarste vrouw ter wereld worden!

OMFG!

Iedereen heeft bepaalde ambities in het leven, zo ook ene Tammy. Haar vriendje steunt haar trouwens door dik (en dun). Tammy wil de zwaarste vrouw ter wereld worden, maar met ‘slechts’ 105 kilo heeft ze nog een lange weg te gaan. De zwaarste vrouw die ooit heeft geleefd, was de Egyptische Eman Abdul Atti. Naar het schijnt woog zij op gegeven moment maar liefst 500 kilo! Ze overleed wel op 37-jarige leeftijd.

Een gemiddeld ontbijt van Tammy ziet er als volgt uit: acht wafels, een dosis cream cheese, flink veel bacon, chocolademelk, donuts met stroop en heel veel koekjes. Nu ja, het ontbijt is dan ook de belangrijkste maaltijd van de dag, nietwaar… Tammy filmt al haar ‘avonturen’ en deelt die op YouTube. Hierna een fragmentje.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Julia

Looking for a man for intimate dates
write to me here – https://bit.ly/2Rd7aTM

Emma

Ik nodig je uit voor een privé seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Jef Patat

haha wat een achterlijke!

Gajobe

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Erfolg90.com

wpDiscuz