Twee doden bij mogelijk aangestoken woningbrand

In Arendonk heeft er een felle woningbrand gewoed. Twee mensen, een vrouw van 33 en een man van in de veertig, zijn gestorven in de vlammenzee. De brand werd mogelijk aangestoken. Bij aankomst van de hulpdiensten woedde de brand al hevig. De brandweer vonden twee levenloze lichamen op het gelijkvloers. De vrouw heeft mogelijk nog […]

In Arendonk heeft er een felle woningbrand gewoed. Twee mensen, een vrouw van 33 en een man van in de veertig, zijn gestorven in de vlammenzee. De brand werd mogelijk aangestoken.

Bij aankomst van de hulpdiensten woedde de brand al hevig. De brandweer vonden twee levenloze lichamen op het gelijkvloers. De vrouw heeft mogelijk nog proberen te vluchten, maar ze stikte in de rook.

Het gaat om een tweewoonst. In het rechterdeel – dat ook zwaar beschadigd raakte en onbewoonbaar werd verklaard – wonen de ouders van het vrouwelijke slachtoffer. Haar vader heeft de vlammen nog proberen te doven met een tuinslang, maar dat lukte niet.

Er is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Er is mogelijk kwaad opzet in het spel. De vader verdenkt de ex-vriend van zijn dochter, de veertiger die ook omkwam in de brand.

Reacties

wpDiscuz