Verleidster Yana vertelt zelf waarom ze Temptation Island verlaat (video)

Is dit de echte reden…?

Dit weekend raakte bekend dat verleidster Yana Daems (23) ‘Temptation Island’ vroegtijdig zou verlaten. Er werd flink wat gespeculeerd, maar Yana zelf beweert ‘dat ze zich verveelde’. In een video legt ze uit wat er aan de hand is/was.

(Bron: hln.be)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

Misschien eerst eens nadenken welke boodschap je wil overbrengen en hoe je dit gestructureerd doet alvorens de camera aan te zetten en een video te posten. Ge zou haast denken dat er in de coulissen ene met een bivakmuts en een machinegeweer staat.

ikke

En aangezien de pers haar instagram al had opgepikt toen de opnames nog bezig waren denk ik dat de produktie een telefoontje uit de Emiraten gekregen met een bod wat ze niet konden weigeren. Tweede seizoen van 2018 was ook ineens gefinancierd.

Trolol

Ik verveelde mij, waarschijnlijk omdat je genegeerd werd door de mannen.

ikke

Ik begrijp dat wel hoor. Ge kunt niet masturberen en tegelijkertijd mij een weerwoord bieden. En dan heb ik het concept nadenken nog buiten beschouwing gelaten, gezien het intellect van het gemiddelde Clint publiek. Over het algemeen komen ze niet verder dan downvoten in een zielige poging mij hun mening duidelijk te maken. ‘Argumentatie’ bevat immers 5 lettergrepen en daar laat je elke mongool tilt mee slaan.

wpDiscuz