Verschrikkelijk: Oma vergast kleinkinderen, zoon en zichzelf in garage

Verschrikkelijk drama in de Amerikaanse staat Ohio, alwaar een oma het hoederecht verloor over haar kleinkinderen en volledig door het lint ging. Iedereen vergassen was haar enige uitweg…Sandy Ford was 54 jaar, mama van Andy (32) en oma van Madalyn (5), Logan (6) en Paige (10). De afgelopen vier jaar stonden zij en haar man […]

Verschrikkelijk drama in de Amerikaanse staat Ohio, alwaar een oma het hoederecht verloor over haar kleinkinderen en volledig door het lint ging. Iedereen vergassen was haar enige uitweg…
Sandy Ford was 54 jaar, mama van Andy (32) en oma van Madalyn (5), Logan (6) en Paige (10). De afgelopen vier jaar stonden zij en haar man in voor de opvoeding van haar drie kleinkinderen. Mama Mandy Hayes en haar man Chris hadden de fakkel onlangs echter graag weer overgenomen en beslisten om dat via een gerechtelijke procedure te regelen.

Sandy kon helemaal niet leven met die beslissing en besliste op haar beurt zelf over het lot van de kinderen. Ze sloot hen – inclusief haar zoon – en zichzelf op in de auto, liet de uitlaatgassen via een darm uitkomen in de auto en zette de motor aan. Enkele uren later kwam de man van Sandy thuis. Hij had nog niets gemerkt van het drama, maar vond enkele vreemde berichten van zijn vrouw, zoon en kleinkinderen. Daarop verwittigde hij meteen de politie en brandweer, die de garage – die gebarricadeerd was – met een voorhamer forceerden. Daarin troffen ze Sandy’s auto aan met vijf levenloze lichamen in. Ondertussen werd bevestigd door de speurders dat de slachtoffers overleden waren door koolstofmonoxidevergiftiging.

Buren kunnen nauwelijks geloven wat zich naast hun deur heeft afgespeeld. Even voordien hielpen de kinderen Sandy nog met klusjes in de tuin. “De ene moment zijn ze nog bladeren aan het opkuisen in de tuin en de andere krioelt het van politiewagens. Onvoorstelbaar!”, zuchtte Eric Pieper. (KDN)

Reacties

wpDiscuz