Vlaamse coach installeert camera in dameskleedkamer: “Wou enkel controleren op verboden piercings”

Misschien had hij zijn excuus al lang klaar, maar de rechter echt overtuigen deed ene Robert V.A. niet. Als er nu één plaats is waar je niet betrapt wil worden op voyeuristische praktijken, dan zal het toch wel een kickboxclub zijn. Toch kreeg hulpcoach Robert V.A. het in zijn ster om in de Beverse kickboxclub […]

Misschien had hij zijn excuus al lang klaar, maar de rechter echt overtuigen deed ene Robert V.A. niet.

Als er nu één plaats is waar je niet betrapt wil worden op voyeuristische praktijken, dan zal het toch wel een kickboxclub zijn. Toch kreeg hulpcoach Robert V.A. het in zijn ster om in de Beverse kickboxclub Contact Karate een camera te installeren in de kleedkamer van de dames.

Echt bijster slim ging hij echter niet te werk. Zo had hij een camera in een handdoek genaaid. Die liet hij dan strategisch achter in de kleedkamer waar zowel minder -als meerderjarige dames zich gingen douchen na de training. Toen een van de laatste meisjes de kleedkamer verliet, merkte ze de verdwaalde handdoek op en nam die mee naar huis. Eens gewassen viel bij het opvouwen van de handdoek de camera op. En op de beelden was naast de dames en meisjes ook nog te zien hoe de dader de camera installeerde.

Robert had echter een goede reden om de vrouwen te filmen: “Ik wou alleen maar controleren of ze piercings hadden. Dat is verboden bij kickbox.” Helaas voor hem is ook het stiekem filmen van mensen die zich aan het douchen zijn verboden. De rechter gaf de man acht maand voorwaardelijk en 5 jaar lang opschorting van zijn rechten. Verder nog 1.200 euro boete en hij is uiteraard ook uit de club gesmeten. De feiten dateren van 15 januari 2014 en de uitspraak van de rechter werd gisteren bekend gemaakt. (RVH)

Foto: archiefbeeld YouTube / Photoshop

Reacties

wpDiscuz