Vondelingroof in Friesland: Nog geen gouden tip

Er is nog geen duidelijkheid in de mysterieuze verdwijning van een vondeling in het Friese plaatsje Wolvega. De politie zoekt de vrouw die de baby beloofde naar het politiebureau te brengen, maar daar nooit opdook. Tot dusver zijn 14 tips binnen, waarvan de politie er twee bruikbaar acht. Rechercheurs zijn op zoek naar een naar […]

Er is nog geen duidelijkheid in de mysterieuze verdwijning van een vondeling in het Friese plaatsje Wolvega. De politie zoekt de vrouw die de baby beloofde naar het politiebureau te brengen, maar daar nooit opdook.

Tot dusver zijn 14 tips binnen, waarvan de politie er twee bruikbaar acht. Rechercheurs zijn op zoek naar een naar een blanke vrouw tussen de 45 en 60 jaar met grijs kort krullend haar.

Zij kwam op de fiets op de Steenwijkerweg (foto) nabij Wolvega een minderjarig meisje tegen dat net in de berm een levend baby’tje in een plastic zak had gevonden. De vrouw nam het baby’tje van het meisje over en reed ermee weg maar is spoorloos.

De politie gelooft het verhaal van het minderjarige meisje, maar heeft er volgens
Hart van Nederland geen idee van wat er precies gebeurd is. “We zijn nog bezig met het buurtonderzoek en het analyseren van de tips. We roepen iedereen die iets weet op zich bij ons te melden.”

Reacties

wpDiscuz