Vrouwelijke Israëlische soldaten choqueren legertop met pikante plaatjes (foto’s)

Er zitten sexy meiden tussen de vrouwelijke Israëlische militairen. Sommigen van hen pakken daar graag mee uit, maar de legertop is daar helemaal niet mee opgezet.Israëlische soldaten brengen wel meer hun oversten in verlegenheid. Zo was er in 2010 al eens een filmpje op YouTube te zien hoe een Israëlische soldaat een soort van paringsdans […]

Er zitten sexy meiden tussen de vrouwelijke Israëlische militairen. Sommigen van hen pakken daar graag mee uit, maar de legertop is daar helemaal niet mee opgezet.

Israëlische soldaten brengen wel meer hun oversten in verlegenheid. Zo was er in 2010 al eens een filmpje op YouTube te zien hoe een Israëlische soldaat een soort van paringsdans deed rond een geblinddoekte Palestijnse vrouw. Ook zijn Israëlische soldaten er soms fier op met Palestijnse gevangenen in allerlei hachelijke situaties te kunnen poseren.

Nu hebben ze dus weer strippende vrouwelijke soldaatjes. Zij postten verschillende foto’s van zichzelf op het internet waarop ze niet echt veel om het lijf hadden: zie onder. Desondanks het feit dat ze hun gezichten onherkenbaar hadden gemaakt op de plaatjes, wisten hun oversten toch uit te zoeken wie ze waren. Volgens de Israëlische nieuwssite Walla zou het gaan om nog tamelijk groene rekruten. Ze lieten ook nog weten dat de dames een gepaste straf kregen voor hun ongepast gedrag.

Wat die gepaste straf is, is niet bekend. Wel moeten we concluderen dat er schoon gerief tussenzit, daar in het Israëlische leger. (SL)

Reacties

wpDiscuz